Jännitystä ilmassa!!

No niin, nyt alkaa reissu olemaan ihan kohta jo oven takana! Tiistaina äitini tulee luokseni yöksi ja keskiviikkona sitten alkaa matka. Kaikenlaista olisi vielä tehtävä ennen reissua ja tuntuu uskomattomalta että matka tuli eteen näin nopeasti, juurihan sitä vasta suunnittelin viime syksynä :)

Tämä on ensimmäinen reissuni tällaisen ryhmämatkan mukana ja jännittää vähän mitä matka tuo tullessaan. Tämä siis lähinnä varmaan siksi, kun aina on tottunut itse suunnittelemaan menonsa ja kohteensa. Toisaalta kuitenkin luulen tämän matkan tuovan meille kummallekkin juuri oikeanlaista lepoa arjen rutiineista, koska voi vain astua bussiin sisään ja sen jälkeen kaikki on räätälöity sinulle valmiiksi..
 
Toinen jännitykseni aihe, joka mielessä pyörinyt, on ollut ensimmäinen viikonloppu-ero miehestäni. Älkää nyt ymmärtäkö väärin, olen kyllä hyvin itsenäinen nainen ja osaan tehdä asoita myös yksin ja erillään, mutta olemme työstäneet paljon sen eteen että näkisimme joka viikonloppu tässä reissusuhteessamme ja nyt kun se ensimmäinen ero-viikonloppu on sitten yhtäkkiä edessä, niin laittaahan se vähän mietteliääksi :) Olemme mieheni kanssa siis reissanneet jo 2,5 vuotta ees taas toistemme kaupunkien välillä. Mutta nykyaikana kun on kaikenmaailman skypet ja blogit ja kännykät ja videoyhteydet, niin eipä tuo hirveen isoa eroa tee vaikka välillä vähän reissuun erikseen lähteekin :)

Vaatteet ovat vielä vähän hakusessa, 10 päivän sääennuste on luvannut Colmarin alueelle niin aurinkoa kuin rankkasateitakin, joten mielenkiinnolla tulee varmaan heiteltyä myös vaatteita matkalaukkuun. Vielä pitää muistaa ostaa rakkolaastarit, tarkistaa passi ja hoitaa viimehetken pikkuasioita... Innolla jäämme odottelemaan matkan alkua, ehkä vähän vielä lähtötunnelmia lähtöä edeltävänä päivänä :)

0 Response to "Jännitystä ilmassa!!"

Lähetä kommentti